Peter Brincker — øjenlæge, øjenkirurg og pioner.

Peter Brincker
2 min readJul 9, 2021

Peter Brincker er en af de dygtigste og mest erfarne øjenlæger og øjenkirurger i Danmark. Han har mere end 30 års erfaring med øjenoperationer i hans egen klinik i Charlottenlund, Danmark.

Øjenlæge og øjenkirurg Peter Brincker har været aktiv med sin egen klinik i Charlottenlund i mere end 30 år, og han er en af Danmarks mest erfarne og fagligt kvalificerede i branchen. I løbet af sin karriere har Peter Brincker kunnet markere flere højdepunkter, som alle sætter en tyk streg under hans indflydelse blandt øjenkirurger og øjenlæger i Danmark.

Se en række af højdepunkterne herunder:

In 1998, Peter Brincker’s clinic became the first in Denmark to offer laser eye surgery

  • I 1998 er Peter Brinckers klinik den første til at tilbyde laser øjenoperationer
  • Klinikken i Charlottenlund er den første til at operere for nærsynethed (1998)
  • Klinikken er den første til at operere for bygningsfejl og langsynethed (1993)
  • Klinikken er det første at operere med ‘Wavefront’ med 850 punkter
  • Klinikken og Peter Brincker er de første verden til at anskaffe sig ZEISS’ nye ‘Femtosecond’ laser til LASIK (2007)

Peter Brincker kommer med en uddannelse fra øjenafdelingerne på henholdsvis Frederiksberg Hospital og Rigshospitalet. Læg dertil, at Peter Brincker er en af medstifterne bag sidstnævntes specialiserede afdeling for operationer mod grå stær.

I tillæg til sit arbejde som øjenlæge og øjenkirurg er Peter Brincker en ofte benyttet taler og foredragsholder ved internationale og nationale kongresser omhandlende øjenbehandlinger.

Hen over de seneste mange år har Peter Brincker udvidet sin ekspertise og erfaring til også at omfatte laser øjenoperationer. Ved at bruge den nyeste teknologi inde for laserteknik, er Peter Brincker i stand til at ændre hornhindens struktur uden at gå på kompromis med patienternes sikkerhed og tryghed.

Simpelt forklaret kan lasere forsigtigt skrabe hornhinden så patienternes syn forbedres. Enhver laser øjenoperation foretaget af Peter Brincker vil tage udgangspunkt i den enkelte patients specifikke øjeproblemer. Er vedkommende eksempelvis nærsynet, vil hornhinden gøres fladere. Omvendt vil hornhinden hos langsynet patienter gøres med rundlig, og hvis patienten har bygningsfejl, vil arbejdet bestå i at gøre hornhinden mere ensartet.

Peter Brincker er og har altid været transparent, når det kommer til hans arbejde. På hans YouTube-kanal kan interesserede få et indblik i, hvordan hans operationer foregår.

I tillæg til laser øjenoperationer, er Peter Brincker ekspert inden for en række andre områder. Se herunder:

  • Nærsynethed
  • Langsynethed
  • Bygningsfejl
  • Tynde hornhinder
  • Super Vision

--

--

Peter Brincker

Øjenlæge i Charlottenlund med mere end 30 års erfaring inden for øjenlaseroperationer. Læs mere på: https://peterbrincker.dk/